Insättningsfri bonus

Som du vid det här laget redan vet är spelbolagen pigga på att ge fina insättningsbonusar, både till nya spelare och till sina trogna spelare, men många onlinecasinon och pokersajter erbjuder även bonusar som inte kräver någon insättning alls. Dessa insättningsfria bonusar är inte lika generösa som insättningsbonusarna eftersom du inte riskerar att spela bort ett enda öre från din egen plånbok.

Anledningen till att spelbolagen överhuvudtaget erbjuder sådana här bonusar är såklart att de vill locka till sig nya spelare som drar sig för att sätta in något alls innan de vet om nätspelande är något för dem. Spelbolagens förhoppning är såklart att du ska få blodad tand och sedan sätta in pengar för att få en större bonus. Och anledningen till att de trogna spelarna också får en insättningsfri bonus någon gång ibland är såklart att spelbolaget vill uppmuntra spelarna att fortsätta spela hos dem så att de inte börjar spela någon annanstans istället. Vi på Bonuserbjudande tycker ändå att det här är bra eftersom det ger dig mer spel för pengarna.

Insättningsfri bonus för nya spelare

Om du tar del av en insättningsfri bonus innebär det inte att du missar möjligheten att få en insättningsbonus om du vid ett senare tillfälle sätter in pengar, för den får du oavsett. Den insättningsfria bonusen brukar bara vara på några dollar eller Euro upp till 100 svenska kronor. Oftast måste du omsätta din bonus ett visst antal gånger innan du får plocka ut dina eventuella vinstpengar eftersom den insättningsfria bonusen normalt är en slags omsättningsbonus. Bonusen är också en slags registreringsbonus eftersom du måste registrera dig för att få den.

Insättningsfri bonus för trogna spelare

Som vi nämnde tidigare kan även trogna spelare få en insättningsfri bonus någon gång ibland. Denna bonus är i princip kravlös eftersom du redan är registrerad och inte behöver sätta in några pengar. Det enda du behöver göra är att acceptera bonuserbjudandet och sedan är det bara att börja spela för den.